Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sirene Belek Golf, Kadriye (Belek)

Turecko - Belek, areál hotelu Sirene Belek Golf

Hotel Sirene Belek Golf leží přímo u oblázkové a písečné pláže, je vzdálen asi 6 km od obce Kadriya. Na golfové hřiště, které patří k hotelu, se dá dojít pěšky.

Hotelový komplex se skládá z jedné hlavní budovy a více 2 až 3 patrových budov s celkem 444 pokoji. Hostům je k dispozici klimatizovaná hala, hlavní restaurace s posezením venku, 2 restaurace se specialitami (za poplatek), bary, bazény, skluzavky, krytý bazén, sauna, fitness, kadeřník, masáže, obchody, prádelní a 24 hodinová pokojová služba (za poplatek). Lehátka, ručníky a slunečníky jsou u bazénu i na pláži v ceně.
Ke sportovnímu vyžití patří 7 tenisových kurtů (umělé osvětlení je za poplatek), šipky, stolní tenis, basketbal, turecké lázně, sauna a fitness. Na pláži máte také možnost provozovat různé druhy sportů.
Lázně a wellnes centrum o velikosti 1800 m² nabízí svým klientům různé masáže a ošetření.
Pro děti je zde dětský bazén, dětský klub, hřiště, dětský bufet (od 20 dětí), minidiskotéka, u bazénu servis pro děti.

Budete bydlet v elegantních pokojích s koupelnou/WC, fénem, klimatizací, mini barem, telefonem, sejfem, televizí a balkónem. Pokoje ve vile vhodné pro rodiny jsou vybaveny stejně, navíc mají oddělenou ložnici.
Apartmány ve vile mají navíc 2 koupelny a 2 ložnice.

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snídaně pro spáče, všechny místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 2.00. Mini bar je denně doplňován soft drinky.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Sirene Belek Golf - možnost ubytování

Turecko na Facebooku