Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Summer Garden Apart, Bodrum

Turecký hotel Summer Garden Apart s bazénem

Hotel Summer Garden Apart se nachází v Bodrumu, v části Bitez, asi 50 m od písečné pláže. Do centra Bodrumu s možnostmi nákupů a zábavy dojedete autobusem za 10 minut.

Vkusně zařízený, v roce 2005 renovovaný, hotel se skládá z hlavní a vedlejší budovy se 134 pokoji, které jsou rozmístěny ve dvou patrech. Hostům je k dispozici recepce (se sejfy), uvítací hala, restaurace á-la-carte, bar, minimarket a obchody.

K venkovnímu vybavení patří plavecký bazén se sladkou vodou a odděleným dětským bazénem, terasa ke slunění, bar u bazénu a dětské hřiště. Slunečníky, lehátka jsou v ceně ubytování.
Ze sportovního vyžití je v hotelu k dispozici stolní tenis a billiár, na pláži vodní sporty, které nabízí místní provozovatelé.

Dvoulůžkové pokoje jsou moderně a útulně zařízené, jejich součástí je vana nebo sprcha, WC, fén, telefon, minibar (za poplatek), klimatizace a balkón nebo terasa.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - všechna jídla formou bufetu. K plné penzi jsou navíc u všech jídel nealkoholické nápoje, u oběda a večeře alkoholické nápoje, dále odpoledne káva, čaj a koláče.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Summer Garden Apart - možnost ubytování

Komentáře

Pokoj byl skvělý, pokojová služba rovněž, zaměstnanci přátelští a vstřícní, pláž jsme měli velmi blízko. Ubytování bylo za dobrou cenu a odpovídalo kvalitě – byl to nejlepší 3 hvězdičkový hotel v Turecku, ve kterém jsem dosud byla. Jsou zde 2 bazény – jeden přímo u baru (se skluzavkou) s hudbou, lehátka jsou zde poskládána těsně vedle sebe a druhý – klidnější, 1,6 m hluboký, kde jsme celou dobu nepotkali živáčka. Mohli jste se nechat namasírovat přímo u bazénu, což však bylo dost drahé, 45 minut za 60 €. Jednou za týden se zde konal turecký večer s jídlem, folklórem, tancem atd., což bylo vždy hlasitější, ale kolem půl jedné v noci byl klid. Vybavení našeho pokoje: oddělená ložnice se samostatnými postelemi, skříň s mnoha ramínky, klimatizace, fén, skříň se zrcadlem. Velký obývací pokoj se 2 křesly, kuchyň s toustovačem, varnou konvicí, vařičem, nádobím, příborem, ledničkou. Pěkný velký balkón s výhledem na bazén. Pláž Bitez byla velmi čistá, vhodná pro děti. V Bitezu se dobře nakupuje, do Gümbetu trvá jízda dolmusem 10 minut, do centra Bodrumu 15-20 minut. V hotelu jsme měli pouze snídani, takže mohu ohodnotit pouze tuto stravu: k pití nebylo kromě kávy, čaje a mléka bohužel nic jiného než příliš sladké džusy, žádná voda. Šálky na kávu neoplývaly vždy čistotou, ale kdo hledá, ten najde. Do 10 hodin byl k dispozici bílý chléb, různé druhy salámů a sýrů, okurky, rajčata, olivy, marmeláda, med, nutella, müsli, koláče.

Turecko na Facebooku