Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Venezia Palace Resort, Kundu (Antalya)

Turecko - Antalya, pohled na hotel Venezia Palace Resort

Hotel Venezia Palace Resort je situován přímo u dlouhé písečné pláže, která k němu náleží, nachází se v prázdninové oblasti Kundu. Obec Aksu je vzdálena cca. 15 km, město Antalya asi 25 km.

Tento impozantní hotelový komplex připomíná náměstí San Marco v Benátkách – jsou zde vybudovány kanály a palácové stavby v benátském stylu. Hotel má 540 pokojů, k dispozici je recepce, výtahy, restaurace se stravováním ve formě bufetu, 4 restaurace á la carte, bary, kavárna, internet (za poplatek), obchody a kadeřník. V rozlehlé zahradě najdete mnoho bazénů, jacuzzi, skluzavky, terasu ke slunění, snackbar, bar na pláži. Lehátka, slunečníky, ručníky jak u bazénů tak na pláži můžete využít zdarma.
V dopoledních a odpoledních hodinách zde funguje miniklub pro děti (4 až 12 let) s německy hovořícím personálem, je zde oddělený dětský bazén, 2 skluzavky a dětské hřiště.

V ceně ubytování jsou 4 tenisové kurty s umělým povrchem (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, squash, šipky, biliár, lukostřelba, basketbal, plážový volejbal, mini fotbal, fitness, aerobik, vodní gymnastika, sauna, turecké lázně, vířivá lázeň, mezinárodní zábavní program vyplněný sportem, hrami, soutěžemi, večerními show a živou hudbou.
Za poplatek se můžete věnovat těmto aktivitám – masáže, potápění, surfování, katamarán (s průkazem) a motorizované vodní sporty, které nabízí místní provozovatelé na pláži.

Bydlet budete ve vkusně a komfortně zařízených pokojích s koupelnou/WC, fénem, telefonem, sejfem, televizí a satelitem, mini barem, klimatizací a balkónem.

V ceně all inclusive ultra jsou zahrnuty snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu, po předchozí rezervaci je možnost také povečeřet v restauraci á la carte (pobyt delší než 5 dní, frekvence návštěv restaurace je závislá na délce pobytu), snídaně pro spáče, svačiny, odpolední káva, čaj, koláč a zmrzlina, občerstvení o půlnoci, místní alkoholické a nealkoholické nápoje, některé dovážené nápoje během otvírací doby v baru, u baru v hale lze dostat nápoje během celého dne, minibar na vašem pokoji bude denně doplňován vodou a nápoji k osvěžení.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Venezia Palace Resort, oblast Antalya - možnost ubytování

Komentáře

Naše očekávání byla zcela naplněna. Byli jsme nadšení jak hotelem tak zahradou a tou obzvlášť. Přesto, že byl hotel zcela obsazen, nebyly žádné problémy s lehátky na pláži ani u bazénu, také v restauraci probíhalo vše bez problémů. I přes několik pokusů (telefonických) zajistit si večeři v restauraci, se nám to nepodařilo. Personál hotelu, především v restauraci a na recepci byl velmi přátelský, obratný a kompetentní, což se často nevidí.

Turecko na Facebooku