Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Vera Club Tmt, Bodrum

Turecký hotel Vera Club Tmt

Hotel Vera Club Tmt se nachází přímo u pláže, kde je vybudován vstup do moře a lávka. Městečko Bodrum s možnostmi nákupů a zábavy je vzdálené asi 1,5 km.

Tento hotelový komplex má 329 pokojů, které jsou rozmístěny ve více budovách. K vybavení hotelu patří uvítací místnost s recepcí a posezením, bar, restaurace s venkovní terasou, 2 restaurace á-la-carte (v hlavní sezóně), bary, kadeřnictví, salón krásy.

V udržované zahradě najdete bazény se sladkou vodou, 2 skluzavky, terasu ke slunění a bar. Konají se zde také diskotéky pod širým nebem. Slunečníky, lehátka, ručníky jsou u bazénu a na pláži v ceně ubytování.
Pro děti od 4 do 12 let je dopoledne a odpoledne miniklub, oddělený dětský bazének a hřiště.

V ceně ubytování je tenisový kurt (umělé osvětlení a vybavení za poplatek), potápění pro začátečníky, plážový volejbal, surfování (s průkazem), šlapadla, kánoe, stolní tenis, šipky, boccia, minigolf, lukostřelba, vodní pólo, aerobic, fitcentrum, turecké lázně, sauna.
Přes den i večer zábavní a animační programy.
Za poplatek je tenisový kurz, billiár, masáže a všechny služby v centru krásy, vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Pokoje jsou vybavené koupelnou, WC, fénem, telefonem s přímou volbou, sejfem, televizí se satelitem, ledničkou, klimatizací a balkónem.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, přes den snacky, odpoledne káva, čaj a koláče, zmrzlina a půlnoční občerstvení. 1 x během pobytu lze zamluvit večeři v restauraci á-la-carte. Místní alkoholické a nealko nápoje od 10 do 24 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Vera Club Tmt - možnost ubytování

Turecko na Facebooku