Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Vera Mare, Belek

Pohled na hotel Vera Mare a bazén

Hotel Vera Mare se nachází v Bogazkent-Belek, přímo u oblázkovo-písečné pláže. Belek je vzdálen asi 7 km.
Moderní hotelový komplex, který byl otevřen v květnu 2008, disponuje celkem 370 pokoji a nabízí svým hostům recepci, halu s barem, hlavní restauraci, 3 restaurace (italská, dálného východu, rybí), bary, diskotéku, různé obchody, kadeřníka, internetovou kavárnu, turecké lázně, saunu, fitness centrum, krytý bazén (není vyhřívaný), wellness centrum, mini klub (4-12 let), dětské hřiště, zábavní program pro děti, junior klub (13 – 16 let, v provozu jen během hlavní sezóny) a hernu.
Venku je vám k dispozici velký plavecký bazén a bazén se 3 skluzavkami, dětský bazén a bar. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu a na pláži zdarma.

Pokoje jsou vkusně zařízeny a vybaveny koberci, koupelnou/WC, fénem, klimatizací (možno individuálně regulovat), telefonem, televizí se satelitem, mini barem (při příjezdu je jednorázově naplněn džusy, minerálkami a vodou), sejfem a balkónem.
K dispozici jsou také pokoje pro rodiny se dvěma pokoji se spojovacími dveřmi, koupelnou/WC, vybaveny jako standardní pokoje. Economy pokoje mají stejné vybavení jako standardní pokoje, mají však výhled do krajiny.

Bez poplatku je možno věnovat se různým sportovním aktivitám, jsou zde 2 tenisové kurty, plážový volejbal, basketbal, fitness centrum, turecké lázně, sauna, pára, nemotorizované vodní sporty (kanoe, šlapadlo, surfování – se surfařským průkazem), šipky, diskotéka, zábavní program.
Za poplatek je umělé osvětlení na tenisových kurtech, kurzy tenisu, kurzy surfování, bowling, masáže, ošetření ve spa&wellness centru, biliár, stolní fotbal, play station, internetová kavárna, přístup k internetu v celé budově s vlastním notebookem, motorizované vodní sporty (např. banány, parasailing, vodní lyže). Na požádání lze také pohlídat děti.

V ceně ultra all inclusive je zahrnuta snídaně, oběd a večeře formou bufetu, snídaně pro hosty, kteří vstávají později, k snídani čerstvě vymačkaný pomerančový džus, polévka o půlnoci, odpoledne káva a koláč, svačiny (turecká pizza), sendviče v restauraci (00:30-07:00 hod), místní alkoholické a nealkoholické nápoje, některé dovážené nápoje u baru. Do ceny nejsou zahrnuty určité dovážené nápoje, nápoje v lahvích, jídlo v restauracích dle jídelního lístku s ohlášením dopředu, pokojový servis.

Hotel Vera Mare - ubytování

Komentáře

Byli jsme velmi spokojení a vrátili bychom se sem znovu. Hotel není vhodný pro skupiny, protože většina hostů chce mít večer klid. Velké skupiny se sem nehodí. Výborné místo pro odpočinek. Protože zde nic není, nemá člověk potřebu něco podnikat. Kdo chce ovšem něco prožít, měl by si najít nějaký hotel, který je víc v centru. Koktejly nebyly dobré, byly vždy ředěny vodou. Ale jinak bylo vše TOP :-). Fitness centrum není fitness centrum nýbrž spíš malá místnost s nářadím, které ale také nejsou nejlepší. Nemohu říct, jestli byl zábavní program dobrý, byla to má první dovolená tohoto typu. Voda v bazénu byla silně chlorovaná, bylo nepříjemné v něm plavat.

Turecko na Facebooku