Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Voyage Club Bodrum Charm, Bodrum

Turecký hotel Voyage Club Bodrum Charm u moře

Hotel Voyage Club Bodrum Charm se nachází v zálivu Bardakci přímo u písečné a oblázkové pláže, která patří k hotelu. Do Bodrumu, kde lze nakupovat a pobavit se, je to asi 1,5 km. Doprava je zajištěna taxíky po souši i po vodě.

Tento hotelový komplex terasovitého tvaru má dohromady 125 pokojů. K jeho vybavení patří přijímací hala s recepcí, posezení, výtahy, bar, restaurace s venkovní terasou, restaurace s výběrem z jídelního lístku, pâtisserie, minimarket a kadeřnictví.
Na zahradě je hostům k dispozici bazén se sladkou vodou, terasa ke slunění a bar. Další bar je také na pláži. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži zahrnuty v ceně ubytování.

Zdarma je k dispozici stolní tenis, šipky, aerobik. Za poplatek je možnost připojení k internetu, masáže, billiár a na pláži různé vodní sporty nabízené místními provozovateli.
Během dne hotel pořádá zábavní programy, večer příležitostně hraje živá hudba.

Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem s přímou volbou, sejfem, televizí se satelitem s hudebními kanály, ledničkou, klimatizací a balkónem nebo terasou.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, přes den různé snacky, odpoledne káva, čaj a koláče, občerstvení o půlnoci, místní a některé dovozové alkoholické a nealko nápoje po celý den, lednička je v den příjezdu naplněna vodou a soft drinky. 1 x během pobytu si lze rezervovat večeři v restauraci s výběrem z jídelního lístku.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Voyage Club Bodrum Charm - možnost ubytování

Komentáře

V žádném hotelu jsem ještě nebyla tak spokojená jako ve Voyage Clubu. Obzvlášť se mi líbila vstřícnost a pozornost personálu. Měli jsme super pokoj s výhledem na moře a balkónem. Ještě jsem neviděla tak dobře vedený hotel. Personál byl velmi milý a pozorný. Bylo možné si na jednu stranu vychutnat klid a na druhou stranu zajít do rušného města. Co mě ale rušilo, byla hlasitá hudba z lodi, kde byly diskotéky až do 5 hodin do rána. Jídlo bylo rozmanité a dobré, ubrusy vždy čisté. Ze sportů jsem si vystačila s plaváním. Pláže v Bodrumu vypadají skoro všechny stejně. Byli jsme hlavně na pláži, bazén byl vždy v „obležení“. Hotel není vhodný pro děti.

Turecko na Facebooku