Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Wow Bodrum Resort, Gümbet

Turecký hotel Wow Bodrum Resort s bazénem

Hotel Wow Bodrum Resort se nachází ve svahu, přímo u dlouhé a udržované písečné pláže v zálivu Gümbet. Na mořském dně jsou částečně hrubší oblázky, dále kameny. Bodrum, kde lze nakupovat a pobavit se, je vzdálen asi 4 km.

Luxusní hotelový komplex má téměř 500 pokojů, které jsou rozmístěny na ploše 38000 m² a nachází se ve 43 dvoupatrových vedlejších budovách. Z hlavní budovy s elegantní vstupní halou je nádherný výhled na záliv, k vybavení dále patří přijímací hala s recepcí, klimatizovaná hlavní restaurace s nekuřáckou zónou a terasou, 3 restaurace zaměřené na speciality, snackbary, patisserie, bary, internetová kavárna a kadeřnictví.

Ve venkovních prostorách najdete aquapark se 2 skluzavkami, plavecký bazén a bazén pro relaxaci obklopený sítěmi. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu i na pláži v ceně ubytování.

Ze sportovních aktivit se nabízí tenisové kurty (umělé osvětlení je za poplatek), jogging, stolní tenis, squash, hřiště na minifotbal, plážový volejbal, šipky, horská kola, vodní volejbal, vodní pólo, windsurfing, vodní lyže, potápění v bazénu, jízda na banánu, plachtění, aerobik, step aerobik, strečink, gymnastika, sauna a turecké lázně. Zpoplatněny jsou masáže, všechny služby ve studiu krásy, ringo, výuka tenisu a škola potápění, škola plachtění a parasailing od provozovatelů na pláži. Hotel pravidelně pořádá pestrý zábavní program s večerními show a živou hudbou.

Pro děti od 4 do 7 let je v provozu miniklub, pro děti od 8 do 12 let pak dětský klub a pro děti od 13 do 16 let klub pro "náctileté". Ve všech klubech je zajištěna péče a program odpovídající věku dětí. Je možno zde dostat dětský oběd a večeři, pobavit se na mini diskotéce. K vybavení hotelu také patří oddělený dětský bazén a zastřešené dětské hřiště.

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, fénem, telefonem s přímou volbou, sejfem, televizí se satelitem a hudebními kanály, ledničkou, klimatizací a balkónem nebo terasou.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře ve formě bufetu, po celý den čaj nebo káva, snacky a sladkosti, občerstvení o půlnoci, místní a některé dovozové alkoholické a nealko nápoje po 24 hodin. 1 x za týden je možno večeřet v restauraci, která nabízí speciality.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Wow Bodrum Resort - možnost ubytování

Komentáře

Kdykoli bysme přijeli znovu, stačí jen dostat ten pravý pokoj a pak už všechno sedí. Během hlavní sezóny je zde však příliš draho. Pokojová služba byla výborná a reagovala na všechna zvláštní přání. Pokojovou službu zajišťovali pánové, kteří se velmi snažili. Bez angličtiny bychom si zde těžko poradili. Personál se snažil, každý problém byl vyřešen. Na 7 dní bylo v hotelu tolik vyžití, že jsme vůbec nepotřebovali navštěvovat jiné restaurace a bary. Obchody byly vzdáleny 15 minut pěšky. Na snídani byla možnost vymačkat si čerstvou šťávu. Pláž byla velmi úzká, ale vybavena dostatečným množstvím pěkných a čistých lehátek. Navíc zde byly ještě lávky a na nich připravena lehátka a polštáře.

Turecko na Facebooku