Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Wow Kremlin Palace, Aksu

Pohled na hotel Wow Kremlin Palace

Hotel Wow Kremlin Palace se nachází přímo u vlastní dlouhé písečné pláže, je vzdálen asi jen 20 km od centra Antalye. Přeprava z letiště trvá zhruba 25 min.

Hotel patří k řetězci hotelů World Of Wonders. Kdo chce zažít výjimečnou dovolenou s jedinečnou atmosférou, ten se bude v hotelu Wow Kremlin Palace cítit opravdu dobře. Tento luxusní hotel je dokonalou kopií originálního paláce Kreml, který patří k přepychovým stavbám ruské architektury. Tento dechberoucí hotel má celkem 837 pokojů, patří k němu 3 hlavní budovy, které představují 3 symboly Rudého náměstí – historické muzeum, velký Kremelský palác a katedrálu. V budově „historického muzea“ se můžete navštívit non-stop bar, sushi-bar (za poplatek), hlavní restauraci s oddělením pro nekuřáky, cocktail-bar, internetovou kavárnu, obchody, studio krásy, kadeřníka, bowling (za poplatek). V budově „katedrály“ se nachází italská a mexická restaurace. V budově s architektonickými znaky – ve „fasetovém paláci“ čekají na své hosty: turecká lázeň, sauny, bazén, masážní prostory, bar a fitnes centrum.
V hotelu Wow Kremlin Palace najdete také diskotéku a amfiteátr. Prádelna a lékař jsou za poplatek.

Zvláštní atrakcí je také krytý bazén s dětským bazénkem.
Vaše děti se rozhodně nebudou nudit. V provozu jsou zde Kid`s Club (4-7 let) a Joker`s Club (8-12 let), Teenager Club (13-16 let, v provozu od června do září) s celodenním zábavním programem a hrami, oddělený bazének pro děti a plavecký bazén se skluzavkami a také polední a večerní dětské menu. Hlídání dětí je zajištěno na požádání za poplatek.

V ultra all inclusive je zahrnuto snídaně, oběd a večeře ve formě bufetu, celodenní pohoštění, odpolední káva, čaj a koláč, pohoštění o půlnoci. Dále možnost večeřet ve 3 á-la-carte restauracích (vždy jednou za týden, je nutná rezervace), místní a také dovážené alkoholické a nealkoholické nápoje po celý den, každodenní doplňování ledniček soft drinky a pivem.
Ze sportů je v ceně 8 tenisových kurtů (umělé osvětlení za poplatek), squash, stolní tenis, basketbal, plážový volejbal, katamarán, loďka, windsurfing a plachtění (s průkazem), vodní lyže, potápění v bazénu, výlety na kole, výuka tance, lukostřelba, biliár, play station, aerobic, step-aerobic, strečink, fitnes-centrum, sauna a turecké lázně.
Hotel nabízí celodenní sportovní program a hry, večerní show, soutěže a živou hudbu.
Za poplatek jsou k dispozici masáže, péče ve studiu krásy, výuka tenisu, škola potápění a plachtění, parasailing, bowling, rybaření a hydroplán.

Ubytování je komfortní, pokoje jsou vybaveny koupelnou/WC, fénem, telefonem s přímou volbou, sejfem, televizí se satelitem, ledničkou, klimatizací a balkónem nebo terasou. Dvoulůžkové pokoje mohou být využity i jako jednolůžkové.

Hotel Wow Kremlin Palace - ubytování
Hotelová pláž na pobřeží moře, hotel Wow Kremlin Palace

Komentáře

Celá dovolená odpovídala našim představám. Před několika lety jsme byli ubytování vedle v hotelu Topcapi a proto jsme letěli znovu do Turecka. Poslední den nás rušilo velké množství rusů (hlučné chování a vyjídání jídla, které bylo k dispozici). Tato dovolená sloužila pouze jako odpočinková, vědomě jsme se vzdali výletů a všeho ostatního.

Turecko na Facebooku