Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Wow Topkapi Palace, Aksu

Pohled na areál hotelu Wow Topkapi Palace v Turecku

Hotel Wow Topkapi Palace leží přímo u dlouhé písečné pláže (zčásti je také oblázková), asi 20 km od města Antalya. Městečko Kundu je vzdáleno asi 3 km a lze se tam snadno dostat místní dopravou.

Toto hotelové zařízení je postaveno v osmánském stylu a je kopií známého paláce Topkapi v Istanbulu. Rozsáhlý hotelový komplex má dohromady přes 900 pokojů, které se nachází ve 4- a 5-patrových budovách. K zařízení patří hala s recepcí, posezení, bar, výtahy, restaurace s terasou, 3 á-la-carte restaurace, různé bary, obchody, kadeřník, studio krásy a wellness centrum, internetová kavárna a diskotéka.
U hotelu je velký plavecký bazén s 5 skluzavkami, relaxační bazén, bazén s vlnami, terasa ke slunění a bar. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži v ceně.
Pro děti je k dispozici Kid`s Club (4-7 let), Joker Club (8-12 let) a Teenager Club (13-16 let) s celodenní péčí a zábavou, oddělený dětský bazén, polední a večerní dětské menu. Hlídání dětí se provádí na požádání za poplatek.

Pokoje jsou vybaveny koupelnou/WC, fénem, telefonem s přímou volbou, sejfem, televizí se satelitem, ledničkou, klimatizací a balkónem nebo terasou. Dvoulůžkové pokoje mohou být využity i jako jednolůžkové.

All inclusive ultra zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, celodenní občerstvení – svačiny, odpolední káva, čaj a koláč, svačiny o půlnoci. Je možné také povečeřet v á-la-carte restauracích, vždy jednou za týden, rezervace je nutná. V ceně jsou po celý den místní a také dovážené alkoholické a nealkoholické nápoje, každodenní doplňování lednic soft drinky a pivem .
Ke sportovnímu vyžití v rámci all inclusive je 9 tenisových kurtů (umělé osvětlení za poplatek), skupinové tenisové kurzy (30 minut včetně rakety), squash, stolní tenis, minifotbal, basketbal, plážový volejbal, katamarán, loďka, windsurfing a plachtění (s průkazem), vodní lyžování, potápění v bazénu, organizované výlety na kole, výuka tance, lukostřelba, biliár, play station, aerobic, step aerobic, strečink, fitness centrum, sauna a turecké lázně.
Hotel pořádá celodenní sportovní programy a hry, večerní show, soutěže a živou hudbu.

Hotelový bazénový areál - Wow Topkapi Palace, Aksu
Hotel Wow Topkapi Palace - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme velmi spokojeni. Hotel má půvabnou polohu, personál byl velmi vstřícný a přátelský a inclusive nabídka měla top úroveň. Těšíme se na naši další dovolenou na tomto místě. Zařízení pokojů nebylo nejmodernější, ale o vše bylo postaráno v nejlepší kvalitě. Škoda, že se v koupelně na několika místech v rohu odlepovala tapeta. Nám to nevadilo, ale je mnoho lidí, kteří si na takové věci potrpí. Turci bohužel nemají stroje na čištění pláže. Na pláži je sice dost odpadkových košů, turisté musí i přesto odkládat odpad do písku, z tohoto důvodu se pláž nedá zcela doporučit pro děti, i když je ručně čištěna 1-2 krát týdně. Mé dítě už nenavštěvuje dětské kluby a nechodí na dětská hřiště. Nabídka sportovních aktivit a her, skluzavky a stravování mu velmi učarovaly a příští rok by sem chtělo znovu.

Turecko na Facebooku