Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Yasmin Resort, Turgutreis

Turecký hotel Yasmin Resort u moře

Hotel Yasmin Resort se nachází přímo u malého zálivu s úzkou písečnou pláží a lávkou. Centrum městečka Turgutreis je vzdálené 5 km, letovisko Bodrum s nákupními a zábavním možnostmi asi 20 km. Doprava je zajištěna taxíky a dolmušemi.

Rozlehlý hotelový komplex se rozkládá na ploše 108 000 m². Má dohromady 386 pokojů, které jsou rozmístěny v šestipatrové hlavní budově a několika vedlejších budovách bungalového typu. V hlavní budově najdete přijímací halu s recepcí, posezení, výtah a lobbybar, restauraci s venkovní terasou, 3 á-la-carte restaurace, diskotéku, obchody, kadeřnictví.

V udržované zahradě najdete 3 plavecké bazény se sladkou vodou (jeden z nich má 3 skluzavky), terasu ke slunění, zatravněnou plochu s lehátky a bar. Slunečníky, lehátka a ručníky jsou u bazénu i na pláži v ceně.
Pro děti je miniklub, dětský bazén, minidiskotéka a dětské hřiště.

V ceně ubytování jsou 3 tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek), stolní tenis, plážový volejbal, basketbal, minifotbal, kánoe, šlapadla, surfování (s průkazem), šipky, billiárd, boccia, aerobik, fitcentrum, sauna, turecké lázně. Přes den zábavní sportovní program a hry, večerní zábava a show.
Za poplatek jsou masáže a všechny služby ve wellness centru, na pláži pak různé motorizované vodní sporty, které nabízejí místní provozovatelé.

Moderně zařízené pokoje v bungalovech jsou vybavené koupelnou, WC, fénem, telefonem s přímou volbou, sejfem, televizí se satelitem s hudebními kanály, ledničkou, klimatizací a balkónem.
Pokoje v hlavní budově mají navíc koberec a internetové připojení (za poplatek).
Rodinné pokoje v hlavní budově jsou o něco prostornější (cca 58 m2), mají navíc ložnici, ale jinak stejné vybavení.

Stravování: Ultra all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, přes den snacky, odpoledne káva, čaj a pečivo, v určitou hodinu zmrzlina, občerstvení o půlnoci, 1 x během pobytu večeře v restauraci á-la-carte. Místní a některé dovážené alkoholické a nealko nápoje po celý den, lednička je denně doplňována vodou a soft drinky.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Yasmin Resort s bazénem
Turecký hotel Yasmin Resort - možnost ubytování

Turecko na Facebooku