Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Yelken, Turgutreis (Bodrum)

Turecký hotel Yelken u pláže

Hotel Yelken se nachází přímo u vlastní pláže. Místo Turgutreis je vzdálené 4 km, centrum letoviska Bodrum s nákupními a zábavními možnostmi asi 22 km. Doprava je zajištěna taxíky a minibusy, které mají zastávku v blízkosti hotelu.

Hotel má celkem 235 pokojů, které jsou rozmístěny ve 4-patrové hlavní budově a 3-patrové vedlejší budově. K vybavení hotelu patří přijímací hala s recepcí, výtah a bar v hale, restaurace s venkovní terasou, 3 restaurace s výběrem z jídelního lístku, diskotéka, obchody, kadeřnictví a lázeňské centrum.

Ve venkovních prostorách najdete plavecký bazén se sladkou vodou, terasu ke slunění a bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu a na pláži zahrnuty v ceně ubytování.
Pro děti od 4 do 12 let je v provozu miniklub s hlídáním a oddělený dětský bazén. Hlídání dětí probíhá na požádání a za poplatek.

V ceně ubytování je stolní tenis, šipky, aerobic, gymnastika, jogging, fitcentrum, sauna, parní lázeň, turecké lázně, plážový volejbal a kánoe. Přes den a večer hotel pořádý rozmanitý zábavní program.
Za poplatek je biliárd, služby v lázeňském centru a motorizované vodní sporty, které nabízejí na pláži místní provozovatelé.

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou, WC, fénem, telefonem s přímou volbou, sejfem, televizí se satelitem a hudebními kanály, připojením k internetu (za poplatek), ledničkou, klimatizací a balkónem.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně do 11 hodin, přes den snacky, odpoledne káva, čaj a pečivo, půlnoční polévka. Místní nealko a alkoholické nápoje od 8 do 2 hodin, minibar je při příjezdu naplněn osvěžujícími nápoji.

(údaje jsou z roku 2010)

Turecký hotel Yelken s bazénem
Turecký hotel Yelken - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme zde velmi spokojeni, místní lázně můžeme jen doporučit. Strava byla rozmanitá a vždy čerstvě připravená. Snídaně byla také velmi dobrá, bylo tam zkrátka všechno. Co nás však rozčilovalo bylo, že už v 5 hodin ráno byla všechna lehátka u bazénu rezervována. Pláž byla úzká, ale přesto byl dostatek lehátek a slunečníků, pláž se nacházela přímo u hotelu, byla zde lávka s terasou ke koupání a slunění, ze které se dalo skákat rovnou do moře a na které se dalo také opalovat. Pro děti zde dělali všechno možné a nenapadá mě co by jim chybělo.

Turecko na Facebooku